Instant Product...

Siapa suka makan kek? especially kek coklat moist..rasanya ramai yang suka makan kek tak kisah la kek apa pun kan..nak beli kat kedai memang agak mahal, nak buat pulak ada tak pandai tak pun tak tahu nak adun bahan-bahannya, lepas tu tengok resepi pulak allahuakbar, susah pulak kan..Itu persoalan yang selalu berlegar-legar kat dalam minda kita..

Tapi sekarang ni dah tak susah mana pun, dengan perkembangan teknologi rasanya banyak yang memudahkan masyarakat sekarang..orang kata sekarang ni adalah zaman @ era kejar masa jadi banyak orang tak ada masa nak tunggu buat benda-benda renyah & remeh ni. Sebab tu wujud la produk makanan segera @ intanst food..tinggal panaskan atau bukak je dari tin utk makan. Jadi sama la jugak dengan kek...inovasi untuk bahan-bahan pastry yang berbentuk segera contohnya adalah Tepung Moist Choc Cake. 


Dengan tepung kek ni sangat mudah sebab kita dalamnya terdapat:

1) Tepung Coklat Premium Coklat - siap bersukat (hanya perlu ayakkan sahaja)
2) Serbuk Koko untuk topping
3) Gula yang siap disukat
4) Sekeping kertas resepi untuk menyediakan kek.

Kita hanya tinggal tambah bahan-bahan seperti telur, minyak jagung/minyak masak, susu pekat dan air. Siap penyediaan bahan-bahan kita boleh pilihlah untuk kukus atau bakar selama 1 jam..siap boleh la kita hias ikut kreativiti atau cara yang kita suka. Mesti anda tak percaya..ok jom kita tengok contoh-contoh customer Cik tinta yang sudah mencuba tepung kek ini.


Ada yang berminat nak mencuba keenakkan tepung kek ni? Mahal tak? Jawapannya murah sahaja. 1 bungkus tepung ini anda mampu menyediakan sebiji kek seberat 1 kg..Macam mana nak buat tempahan? 

boleh sms/whatsapp ke 012-2239524 (Shelly)
atau boleh juga inbox www.facebook.com/sueaqmal.elly

Harga : RM 19.00 (400 gm)
Postage :
Semenanjung - RM 6.00
Sabah/Sarawak : RM 10.00